Ξέμπλεξε ο Απόλλων Θέρμου 1957 και έβαλε σε περιπέτειες τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 αναδείχτηκαν στο γήπεδο "Λεωνίδας Ζαχαράκης" ο Απόλλων Δοκιμίου με τον Απόλλωνα Θέρμου 1957.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε στους 35 βαθμούς την ομάδα του Βασίλη Παστρωμά, που ουσιαστικά εξασφάλισε από σήμερα την απευθείας παραμονή, ενώ ο Απόλλων Δοκιμίου έμεινε στους 32 και θέλει μια νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να απειλήσουν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25ο λεπτό με τον Καταρέλο. Ο Θύμιος Κοκώνης είχε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 31ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια ο Φώτης Μπαλάφας και ο Θανάσης Καμμένος είχαν δύο καλές στιγμές με το 1 - 0 όμως να παραμένει στο ημίχρονο.

Στο 61΄ οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με το σουτ του Σπυριλιώτη να κοντράρει και τον Κώστα Μπαλάφα να βρίσκει λίγο τη μπάλα στέλνοντάς την να βρει το οριζόντιο δοκάρι και να περάσει κόρνερ. Στο 68΄ Αλπέντζος και Δερβίσης συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Αριστόπουλο που με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε η ομάδα του Θέρμου με κοντινό πλασέ του Σπύρου Κοκώνη που πέρασε άουτ.

Η φάση του αγώνα. 

Στο 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να "κλειδώσουν" τη νίκη, όμως ο Κώστας Μπαλάφας και το δοκάρι τους στέρησαν το δεύτερο γκολ.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. 

Οι αλλαγές του Βασίλη Παστρωμά στο ημίχρονο βοήθησαν την ομάδα του Θέρμου, όμως από την πλευρά του Δοκιμίου ο Φώτης Μπαλάφας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και από τα πόδια του ξεκινούσαν οι περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Σουτ του Κώη η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

16΄ Σουτ του Σπυριλιώτη από δεξιά έδιωξε ο Κώστας Μπαλάφας.

24΄ Φαλτσαριστό σουτ του Φώτη Μπαλάφα έδιωξε ο Κώστας Μπαλάφας, ο Ξευγένης στη συνέχεια γίνεται κάτοχος της μπάλας και πλασάρει από κοντά με τον Κώστα Μπαλάφα να διώχνει ξανά και στην επαναφορά ο Νίκος Αθανασίου κάνει το σουτ και η μπάλα κοντράρει περνώντας κόρνερ.

25΄ Γκολ. Σέντρα του Φώτη Μπαλάφα από αριστερά ο Καταρέλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.

31΄ Φάουλ του Κώη ο Θύμιος Κοκώνης πρόλαβε την έξοδο του Θεοδωρακόπουλου και πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

36΄ Συνδυασμός Αλπέντζου και Καρβελά ο πρώτος γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και σουτάρει άουτ.

37΄ Ατομική προσπάθεια του Φώτη Μπαλάφα που έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Κώστα Μπαλάφα να διώχνει.

41΄ Σουτ του Καμμένου η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

47΄ Σουτ του Φώτη Μπαλάφα έξω από την περιοχή ο Ξευγένης γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ανάποδο ψαλίδι την στέλνει άουτ.

51΄ Φάουλ του Βασιλάρη ο Δερβίσης πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.

58΄ Σουτ του Καμμένου η μπάλα έφυγε άουτ.

61΄ Σουτ του Σπυριλιώτη η μπάλα κόντραρε στο Γιαννοκώστα και ο Κώστας Μπαλάφας την βρήκε λίγο στέλνοντάς την να βρει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ.

68΄ Γκολ. Συνδυασμός Αλπέντζου και Δερβίση ο πρώτος γίνεται κάτοχος της μπάλας και πασάρει στον Αριστόπουλο που με κοντινό πλασέ κάνει το 1 - 1.

71΄ Γέμισμα του Γιαννοκώστα στο Σπύρο Κοκώνη που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ότι ο Θεοδωρακόπουλος ήταν εκτός εστίας, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και πρόλαβε να μαζέψει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

72΄ Σουτ του Σπυριλιώτη η μπάλα έφυγε άουτ.

77΄ Εκτέλεση φάουλ του Φώτη Μπαλάφα ο Δαλαγιώργος έκανε την προβολή με τη μπάλα να περνάει άουτ.

78΄ Πάσα του Χόντου στο Σπύρο Κοκώνη που με πλασέ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

84΄ Φάουλ του Μπαλάφα από δεξιά ο Δαλαγιώργος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Ανδρέας Κονδύλης): Θεοδωρακόπουλος, Κοσυφαρίνης, Κόκκαλης, Δαλαγιώργος, Καμμένος, Καταρέλος, Ξευγένης, Αθανασίου Ν. (75΄ λ.τ. Κονδύλης), Ψηφής, Μπαλάφας Φ., Σπυριλιώτης (81΄ λ.τ. Μυλωνάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Βασίλης Παστρωμάς): Μπαλάφας Κ., Καλλιακμάνης (46΄ Χόντος), Βασιλάρης (84΄ Ρόκκος), Κοκώνης Ε., Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος, Αλπέντζος, Δερβίσης, Κοκώνης Σ., Καρβελάς (59΄ Κούκος), Κώης (46΄ Κράνης).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr