Στη Γουριά με τον τοπικό Εθνικό ξεκινά τον β’ γύρο πρωταθλήματος ο Αστέρας Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κατά αρχάς, η οικογένεια του Αστέρα εύχεται σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος ” Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!”

Μετά από διακοπή δεκαπέντε ημερών, ξεκινάει η ποδοσφαιρική δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας, με την έναρξη των παιχνιδιών  του β’ γύρου. Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες ξανά, προσδοκώντας καλύτερα αποτελέσματα από ότι τον α΄γύρο, ώστε να ανέβει στη βαθμολογία, στοχεύοντας στην παραμονή στη κατηγορία.

Στην έναρξη του β’ γύρου, συγκεκριμένα η 14η Αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στη Γουριά τον τοπικό Εθνικό, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με τον Αστέρα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα, στο γήπεδο της Γουριάς.

Στον α’ γύρο, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο προπονητής και οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι για τον αγώνα αυτό, ελπίζοντας ότι το ξεκίνημα του νέου έτους θα φέρει τις ανάλογες επιτυχίες που προσδοκούμε όλοι στην ομάδα μας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr