Ντέρμπι το Σάββατο στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου

Τον Εθνικό Γουριάς υποδέχεται ο Αστέρας, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, στις 4:00 μ.μ., στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα για την 17η αγωνιστική του Α' Ομίλου, της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον Αστέρα, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του στο Β' γύρο. Η ομάδα έχει καταφέρει να βρίσκεται στη 3η θέση και θέλει να συνεχίσει το σερί της, με μία ακόμη νίκη, μέσα στην έδρα της.

Ο Αστέρας προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα εκτός έδρας τη προηγούμενη αγωνιστική επί του Α.Ο. Πενταλόφου με 1-2, ενώ ο Εθνικός Γουριάς αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με 1-1. Στο Α' γύρο, η ομάδα της Γουριάς επικράτησε στο γήπεδό της του Αστέρα με σκορ 3-1.

Η Διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές του Αστέρα καλούν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο για το τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας και με την υποστήριξή σας να κλείσουμε νικηφόρα στο γήπεδό μας το πρωτάθλημα.

Πηγή: asterasmesol.blogspot.com

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr