Προπαίδων: Εύκολη επικράτηση για τους μικρούς κανονιέρηδες επί του Όμηρου Νεοχωρίου

ΑΕ Μεσολογγίου – Όμηρος Νεοχωρίου 7-1

Ευρεία νίκη με σκορ 7-1 σημείωσε το πρωί του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου επί του Όμηρου Νεοχωρίου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ανώτεροι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πέτσινη που κατάφεραν στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού να προηγούνται με σκορ 4-0 και να καθαρίζουν από νωρίς το παιχνίδι.

Τα γκολ του παιχνιδιού σημείωσαν: στο 1΄με πλασέ ο Σαλλαπας θα κάνει το 1-0, στο 2΄πασα του Σαλλαπα στον Τσιριμώκο μέσα στην περιοχή, με πλασέ θα κάνει το 2-0.

Στο 6΄σουτ του Καραπάνου, ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα, με προβολή ο Καρδακάς θα κάνει το 3-0, στο 13΄σουτ του Τσιριμώκου και 4-0.

Στο 19΄πλασέ του Παλιάτσα και 5-0, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αφιερώνει το τέρμα στον πατερά του, που παραβρέθηκε στο γήπεδο μετά το σοβαρό ατύχημα που είναι προ μηνών.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διάρκειας 30΄λεπτων, θα κλείσει με σουτ στο 27΄Σαλλαπας.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο τεχνικοί θα περάσουν στο παιχνίδι όλους του παίκτες που είχαν στην διάθεση τους, με την ΑΕΜ στο 54΄με σκόρερ τον Κοινή να κάνει το 7-0, και την ομάδα του Ομήρου να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 60΄με όμορφη ατομική προσπάθεια του Ρόμπολα 7-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιαλιαμπής, Μωραϊτης και Κανταρέλος.

ΑΕΜ: (Γιώργος Πετσίνης) Γιαννώτας, Παπανικολάου, Κουμπαρούλης, Κωνσταντακόπουλος, Μάντης, Θεοτοκάτος, Τσιριμώκος, Καρδακάς, Σαλλαπας, Παλιάτσας, Καραπάνος.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντρέλιας, Ξηρός, Κοινής, Παπαγιάννης, Καραγιάννης, Κατσάμπας, Σκαρμούτσος.

ΟΜΗΡΟΣ: (Χρήστος Ζαπάντης) Κάκος, Παπαδημητρίου, Γαλάνης, Τσίρκας, Καλογερόπουλος, Τσικνιάς, Ρόμπολας, Καλογερόπουλος, Τσιάρας, Γούργαρης, Παπαζαχαρίας.

Αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωράκης, Νικολογιάννης, Τσώνης, Μοσχονάς.

Αργότερα θα ακολουθήσει και φωτορεπορταζ από το παιχνίδι..

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr