Με κορυφαίο τον Λινάρδο άλωσε τον «κάμπο» ο Παναιγιάλειος (Βίντεο)

Ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο από τους πλέον αισιόδοξους φιλάθλους του, ο Παναιγιάλειος πήγε κόντρα στα προγνωστικά, υποχρεώνοντας μέσα στη Λάρισα τους επίδοξους πρωταθλητές να γευτούν την πίκρα της ήττας.

Μια ομάδα που παρά τα οικονομικά προβλήματα που την καταδιώκουν, ποτέ δεν έδειξε ότι μπορεί να βρεθεί στη λίστα του υποβιβασμού. Το αποδείκνυε ακόμα κι όταν δεν έφτανε στη νίκη, το απέδειξε περίτρανα στη Λάρισα, υποβαθμίζοντας τους γηπεδούχους και την βαθμολογική τους θέση.

Από τα πρώτα λεπτά η απόδοση των «μελανόλευκων», άφηναν ευχάριστα συναισθήματα στους φίλους τους, που ήλπιζαν πως αυτή τη φορά δεν θα άλλαζε αυτή η εικόνα στο β΄ ημίχρονο.

Τα απειλητικά μηνύματα του Παναιγιάλειου, τα αισθάνθηκαν για τα καλά οι γηπεδούχοι, όταν ο Ζουνίνιο έγινε απειλητικός σε δυο περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά. Παράλληλα τον παθητικό Παναιγιάλειο που περίμεναν στη Λάρισα, δεν τον συνάντησαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Με πρέσινγκ και αλληλοκαλύψεις, οι παίκτες του Χρήστου Παρασκευόπουλου δεν άφηναν την ΑΕΛ σε ησυχία και να κάνει το παιχνίδι της.

Ακολούθησαν οι καλές προσπάθειες του Κρισμάρεβιτς και Μπόγιοβιτς, αλλά και τα ιδιαίτερα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, που ζούσαν μια δυσάρεστη έκπληξη από την εικόνα της Αιγιώτικης ομάδας.

Αναπάντεχο το 1-0 στο 34΄

Από το πουθενά ήρθε το γκολ της Λάρισας σε φάση διαρκείας στο 34΄, με τον Αναστασόπουλο να ανοίγει το σκορ, παίρνοντας την απόκρουση του Αθανασόπουλου, από το σουτ του Ουρτάδο.

Όπως στο α΄ έτσι και στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που ξεχώρισε στο ξεκίνημα. Άσχετα αν η πρώτη ευκαιρία ήρθε από τον Μαρουκάκη που σούταρε άουτ, σε φάση που ξεκίνησε από αντεπίθεση στο 49΄, ενώ ο ίδιος βρέθηκε σε θέση βολής και στο 53΄,

Αφού δεν μπόρεσε και ο Ουρτάδο στη συμπλήρωση της μιας ώρας αγώνα να σκοράρει, τον απέκρουσε ο Αθανασόπουλος, ο Παναιγιάλειος είδε ότι το ένα γκολ, μπορεί να το βγάλει από την «πλάτη» του.

Το σύνθημα έδωσε ο Λινάρδος

Με αφετηρία στις καλές επόμενες προσπάθειες του Λινάρδου, ο Παναιγιάλειος άρχισε να μπαίνει για καλά στο παιχνίδι. Ξεκίνημα ήταν η υπέροχη ατομική προσπάθεια του Λινάρδου στο 62΄, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά στο τελείωμα η σέντρα σουτ που επιχείρησε, δεν ήταν για την εστία, ούτε να την προλάβει σε θέση για γκολ ο Σκαρτσίλας.

Στο 75΄ η ανατροπή του Λινάρδου από τον Κοντοχρήστο, εκτελέστηκε εύστοχα από τον ίδιο για το 1-1.

Στο 82΄ το «μπαμ» 2-1 ο Παναιγιάλειος

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Λάρισα άγγιξε την ισοφάριση σε διπλή ευκαιρία που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος την κοντινή κεφαλιά του Πάτο και στη συνέχεια ο Σπίνουλας, χωρίς παράβαση (χέρι) που ζήτησαν οι γηπεδούχοι.
Σειρά για καλή ευκαιρία είχε ο Παναιγιάλειος στο 83΄, την οποία και έκανε γκολ για να πάρει τη μεγάλη νίκη. Η ασίστ του Γκούφα στον αμαρκάριστο Σκαρτσίλα, ήταν υπόθεση …δευτερολέπτου για το 1-2.
Τελευταία ευκαιρία της Λάρισας με την κεφαλιά του Μαρουκάκη άουτ, ακολούθησε τέλος χρόνου και η μεγάλη νίκη του Παναιγιάλειου.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος (86΄ Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (89΄ Ρέλλας), Μπουρλάκης (80΄ Γκούφα), Σκαρτσίλας.

Πηγή: protionline.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr