Ισοπαλία από την άσπρη βούλα για Αχελώο και ΑΕΜ, και πολλά παράπονα για την διαιτησία

 

Ισόπαλο με σκορ 1 - 1 έληξε το παιχνίδι στο Αγγελόκαστρο ανάμεσα στον τοπικό Αχελώο και την Α.Ε. Μεσολογγίου.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν άφησε ικανοποιημένη βαθμολογικά καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η Α.Ε.Μ. ισοβαθμεί με τον Όμηρο στην κορυφή, αλλά με παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο Αχελώος ισοβαθμεί στη 10η θέση με τη Μεδεών Κατούνας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή μπάλας, όμως ο Αχελώος κρατούσε καλά αμυντικά και έψαχνε στις αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κινδύνους. 

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση προήλθαν από εκτελέσεις πέναλτι, τα οποία αμφισβητήθηκαν έντονα, ήταν τουλάχιστον υπερβολικά και υπήρξε μεγάλη ένταση με την υπόδειξή τους. 

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο η φάση του 39ου λεπτού άλλαξε τα δεδομένα. Ο Βασιλόγιαννης βρέθηκε στο έδαφος και υποδείχτηκε πέναλτι με τους ανθρώπους του Αχελώου να διαμαρτύρονται έντονα. Το πέναλτι εκτέλεσε στο 41΄ ο Τσιούνης κάνοντας το 0 - 1 και με το σφύριγμα της λήξης υπήρξαν έντονα παράπονα προς το διαιτητή Καλαμάρη από παίκτες, τεχνικό τιμ και παράγοντες των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία του Πιστιόλη στο 49΄ και δύο λεπτά αργότερα μία ακόμα υπόδειξη πέναλτι ξεσήκωσε διαμαρτυρίες. Ο Φράγκος βρέθηκε στο έδαφος σε διεκδίκηση με τον Αλεξόπουλο με τον κεντρικό αμυντικό της Α.Ε.Μ. να αποβάλλεται και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα.

Ο Αλεξάκης ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 1 - 1 και στη συνέχεια η Α.Ε.Μ. είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με φάουλ του Κοκώνη στο οριζόντιο δοκάρι στο 61΄ και πλασέ του Τσιούνη που η μπάλα πέρασε άουτ στο 63΄. Το 1 - 1 παρέμεινε και με το σφύριγμα της λήξης όλοι οι άνθρωποι της Α.Ε.Μ. διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα στον Καλαμάρη για το πέναλτι και ειδικότερα για την αποβολή του Νίκου Αλεξόπουλου.

Η φάση του αγώνα. Στο 63΄ ο Βασιλόγιαννης πέρασε το Μπότα και από δεξιά γύρισε στον Αποστόλη Τσιούνη, που από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ σε μια φάση που θα μπορούσε να αλλάξει την τελική έκβαση του αγώνα.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Αμυντικά ο Αχελώος κράτησε καλά και σίγουρα αυτό μέτρησε πολύ για να πάρει το βαθμό. Πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Γιώργος Σαγάνας και ο Κώστας Προβίδας, όμως εξαιρετικός ήταν ο Σωτήρης Τσιλιπάνος που κέρδισε πολλές μονομαχίες.

Το φιλμ του αγώνα.

3΄ Μακρινό σουτ του Ζαλοκώστα η μπάλα έφυγε άουτ.

7΄ Κόρνερ του Βασιλόγιαννη από αριστερά κεφαλιά του Καβαλλάρη απέκρουσε ο Μπότας.

22΄ Γέμισμα του Καβαλλάρη ο Μπότας βγήκε από την περιοχή και έδιωξε με κεφαλιά προ του Πιστιόλη.

30΄ Πάσα του Φράγκου στο Ζαλοκώστα που από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Καραγκούνης.

39΄ Διεκδίκηση της μπάλας του Βασιλόγιαννη με το Φράγκο υποδεικνύεται πέναλτι για τους φιλοξενούμενους κάτω από πολύ έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αχελώου.

41΄ Γκολ. Ο Αποστόλης Τσιούνης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 0 - 1.

44΄ Φάουλ του Βασιλόγιαννη από αριστερά ο Τσιούνης πήρε την κεφαλιά και ο Μπότας απέκρουσε.

49΄ Πάσα του Κοντογιάννη στον Πιστιόλη που από κοντά πιεζόμενος από το Σωτήρη Τσιλιπάνο πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

51΄ Γέμισμα του Αποστόλη Μπούτιβα στο Φράγκο που μπαίνει στην περιοχή και σε διεκδίκηση με τον Αλεξόπουλο βρίσκεται στο έδαφος, με τον Καλαμάρη να δίνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Α.Ε.Μ. κάτω από πολύ έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

53΄ Γκολ. Ο Βασίλης Αλεξάκης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και ισοφαρίζει σε 1 - 1.

56΄ Κόρνερ του Ανδρεάκη από δεξιά ο Σωτήρης Τσιλιπάνος πιο ψηλά από όλους παίρνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

61΄ Εκτέλεση φάουλ του Κοκώνη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

63΄ Πάσα του Καβαλλάρη στο Βασιλόγιαννη που πέρασε το Μπότα και από δεξιά γύρισε στον Τσιούνη, που πλάσαρε άουτ.

77΄ Σουτ του Λίτσου από αριστερά μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο Μπότας.

85΄ Πάσα του Αλεξάκη στο Λευτέρη Καλοκαίρη που κάνει την ατομική ενέργεια και από το ύψος της περιοχής σουτάρει, με τον Καραγκούνη να αποκρούει.

92΄ Σέντρα του Βασιλόγιαννη από αριστερά ο Τσιούνης πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Σαγάνας Γ., Δερβίσης, Αλεξάκης, Τσιλιπάνος Σ., Προβίδας, Φράγκος (81΄ Καντάνης), Ζαλοκώστας Λ. (87΄ Αντωνόπουλος), Ανδρεάκης, Μπούτιβας Α. (54΄ Πεσλής Λ.), Καλοκαίρης Ε. (90΄ Μήκας).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Κοκώνης (71΄ Λίτσος), Παπανικολάου, Αλεξόπουλος, Ντζιμάνης (86΄ Παναγιωτόπουλος), Κοντογιάννης, Τσιούνης, Καλοκαίρης Ν., Πιστιόλης (86΄ Στεργίου), Καβαλλάρης, Βασιλόγιαννης.

Πηγή: websports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr