Ένα παιχνίδι οι κόποι μιας Χρονιάς το Σάββατο στο Μεσολόγγι!

 

Ντέρμπι του θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή στην Α΄κατηγορια της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 29/4 στις 16:00 στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ανάμεσα σε ΑΕ Μεσολογγίου και Αμβρακικό Λουτρού στα πλαίσια της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των play offs.

Παιχνίδι ΤΕΛΙΚΟΣ με όλοι την σημασία της λέξης ανάμεσα σε δυο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά, και τη φετινή χρονιά εναλλασσόταν στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΜ μπορούμε να πούμε ότι μπαίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με ένα «μαξιλαράκι» καθώς προηγείται στην βαθμολογία με ένα (1) βαθμό διαφορά, οπότε εκτός από νίκη της κάνει και ισοπαλία για να στεφθει πρωταθλήτρια. Σίγουρα αυτό ελλοχεύει πολλούς κινδύνους γιατί έχουμε δυο πολλές φόρες κατά το παρελθόν ομάδες που έπαιξαν για δυο αποτελέσματα δεν κατάφεραν να πάρουν κανένα από τα δυο.

Από την άλλη η ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού θέλει μόνο την νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που τη φετινή χρονιά μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία, με την νίκη να έχει έρθει στο γήπεδο το οποίο και θα πραγματοποιηθεί το αυριανό παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά όσον αφόρα τους γηπεδούχους, ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με το πρόγραμμα της Πέμπτης να περιλαμβάνει αποσυμπιέσει και χαλάρωμα καθώς η ΑΕΜ είχε και την Τετάρτη παιχνίδι αυτό κόντρα στον Άρη Αιτωλικού, ενώ η ομάδα του Λουτρού είχε το ρεπό της.

Αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμος που θα βρεθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο τόσο στους φίλους της ΑΕΜ αλλά και γενικά στο φίλαθλο κοινό της περιοχής.

Οπότε σκαμπουδακι (κερκίδες δεν διαθέτη το βοηθητικο του ΔΑΚ) καπελάκι, καφεδάκι και νεράκι και πάμε γήπεδο.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Γκιάφης, Τακος και Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play offs

ΑΕ Μεσολογγίου - Αμβρακικός Λουτρού

Άρης Λεπενούς - Άρης Αιτωλικού

Ρεπό | Απόλλων Δοκιμίου

Η Βαθμολογία

1.ΑΕ Μεσολογγίου 30

2.Αμβρακικός Λουτρού 29 

3.Άρης Λεπενούς 19

4.Άρης Αιτωλικού 17

5.Απόλλων Δοκιμίου 13

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr