Έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για την ΑΕ Μεσολογγίου

 

Έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για την ΑΕ Μεσολογγίου την Κυριακή 17/9 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, με την ομάδα του Μεσολογγίου να υποδέχεται στις 13:00 στο Γήπεδο Αιτωλικού την ομάδα του ΑΟ Πυλίου Κώ.

Η προετοιμασία της ομάδας του Λάκη Παπαχρήστου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς στην τελευταία προπόνηση αποχώρισαν λογω μικρό ενοχλήσεων οι Ζαβιτσάνος και Πασπαλιάρης, η συμμετοχή των οποίων θα ξεκαθαρίσει αύριο λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Έτοιμο για να υποδεχθεί την αυριανή αναμέτρηση το Γήπεδο Αιτωλικού, η εικόνα του οποίου άλλαξε άρδην την τελευταία εβδομάδα μετά από τις πιέσεις των ανθρώπων της ΑΕ Μεσολογγίου, και απ ότι μαθαίνουμε παρεμβάσεις θα υπάρχουν και το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε μέρα με τη μέρα η εικόνα του γηπέδου να είναι ακόμα καλύτερη.

Μακάρι να υπάρξει και η απαιτούμενη επαγρύπνηση από τους απευθύνουν, ώστε να μην ξαναδούμε εικόνες βανδαλισμού και καταστροφών που έχουμε δει κατά το παρελθόν.

Διαιτητές της αναμέτρησης η οποία όπως είπαμε θα ξεκινήσει στις 13:00, ορίστηκαν οι κ.κ Αντωνιάδης (Κεφ/νιας - Ιθάκης), ΕυαγγελουΚελης (Ηπείρου).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου:

Αφάντου – Παναργειακός 

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΟ Πυλίου Κω 

Αστέρας Βάρης – Ελλάς Σύρου 

Κόρινθος – Παμβρουσιακός 

Εράνη Φιλιατρών - Ρόδος 

Ιάλυσος - Βύζας Μεγάρων 

Ερμιονίδα – Παναιγιάλειος 

Μαρκό - ΑΕ Μυκόνου 

Πανελευσινιακός – Θύελλα Ραφήνας 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr