Λεύκη ισοπαλία στο Νεοχώρι για Όμηρο και ΑΕΜ

Φωτο αρχείου

Το γειτονικό ντέρμπι τα είχε όλα εκτός από γκολ, χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, από ένα δοκάρι με τον Νεκτάριο Ζέρβα και τον Θεοδωρίδη, προσφέροντας καλό θέαμα και όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από δυο καλές ομάδες μπροστά σε αρκετό κόσμο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και για ένα 15΄λεπτο είχαν την υπεροχή στον αγώνα χάνοντας μάλιστα σε μια φάση με τον Πανταζής το 3΄να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Η ΑΕΜ ισορροπήσει το παιχνίδι ανακτώντας τον έλεγχο στο κέντρο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει στα καρέ του Καρατζογιάννη με αξιώσεις χάρη στην καλή λειτουργία της άμυνας του Ομήρου.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τον Όμηρο να ξεκινάει πάλι δυνατά, την ομάδα του Μεσολογγίου να ισορροπεί το παιχνίδι χάνοντας όμως και κλασικές ευκαιρίες ώστε να πάρει κεφάλι στο σκορ με κυριότερη την φάση στο 74΄όταν ο Νεκτάριος Ζέρβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Καρατζογιάννη.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κλέψουν το ματς έχοντας δυο πολύ καλές στιγμές, στο 80΄το σουτ του Παπανικολάου θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ, ενώ στο 87΄ο Δημήτρης Ζέρβας θα κάνει την αποκρούσει του αγώνα σε σουτ του Θεοδωρίδη κρατώντας το 0-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός δυο ποδοσφαιριστών έναν για κάθε ομάδα, με τον Κουρσάρη στο πρώτο μέρος να διακομίζεται στο νοσοκομείο για τον Όμηρο μετά από σύγκρουση στον αέρα με τον Καρατζογιάννη, και στο δεύτερο μέρος ο Βασιλάρης για την ΑΕΜ μετά από σύγκρουση σε προσπάθειας αντεπίθεσης με τον Ματσιγκα χτύπησε στο κεφάλι και να χρειάζεται ράμματα, με την νοσηλεύτρια του αγώνα να του τοποθετεί επίδεσμο ώστε να συνεχίσει το παιχνίδι. Από την σύγκριση λαβωμένος βγήκε ο παίκτης του Ομήρου με το δεξί μάτι του να πρήζεται.

Να επισημάνουμε ότι για την ΑΕΜ τόσο ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Δενδρινός παρά τους αφόρητους πόνους στη μέση αγωνίστηκε από την αρχή, αλλά και ο Μιχαλόπουλος που τις τελευταίες ώρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση πέρασε ως αλλαγή στο 64΄.

Το φιλμ του αγώνα:

3΄λαθος διώξιμο των αμυντικών, ο Πανταζής από πλάγια θα βρεθεί μονός του απέναντι από τον Ζέρβα με το πλάσε του να περναει διπλά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

8΄αδύναμο σουτ του Σεραφίγγου θα περάσει άουτ.

17΄μπαλιά του Κοντομήτσου, ο Σακελαρόπουλος δεν θα προλάβει να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

24΄σέντρα του Ζέρβα προς τον Σακελαρόπουλο θα διώξει έγκαιρα ο Κουρσάρης.

26΄σουτ του Κράνη με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Καρατζογιάννη που θα διώξει.

32΄φαουλ του Κράνη, κεφαλιά του Πασπαλιάρη με τον Καρατζογιάννη να πέφτει στην γωνιά του και να απομακρύνει σε κόρνερ.

35΄σέντρα σουτ του Κράνη με την μπάλα να ξεγελάει και τον τερματοφύλακα όμως θα περάσει άουτ.

40΄πασα του Σεραφίγγου στον Φράγκο, με προβολή ο Τραγουλιάς θα απομακρύνει σωτήρια.

46΄σουτ του Θεοδωρίδη ψηλά άουτ.

49΄αντεπίθεση για τον Όμηρο με τον Πανταζή να ανακόπτετε έγκαιρα από τον Πασπαλιάρη πριν αυτός βγει απέναντι από τον Ζέρβα.

50΄φαουλ του Κράνη ψηλά άουτ.

52΄σουτ του Θεοδωρίδη άστοχο ψηλά.

56΄σέντρα του Πανταζή οι αμυντικοί δεν θα μπορέσουν να απομακρύνουν με την μπάλα να στρώνεται στον Σεραφίγγο Ε. που ξαφνιάζεται, το σουτ του θα κάνει θα περάσει άουτ.

64΄ωραιος συνδυασμός Βασιλάρη και Μιχαλόπουλου, σουτ του τελευταίου με τον Καρατζογιάννη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

69΄ωραια ατομική προσπάθεια του Βασιλάρη και σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

74΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεκταριου Ζέρβα με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

80΄σουτ του Παπανικολάου με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

82΄σουτ του από τον αμαρκάριστο Σεραφίγγου Ε. μόλις άουτ.

87΄σουτ του Θεοδωρίδη με τον Δημήτρη Ζέρβα να κάνει την απόκρουση του αγώνα αποσοβώντας σίγουρο γκολ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς, Βασιλόπουλος και Σούζας.

Όμηρος Νεοχωρίου: ( Κώστας Γιωτόπουλος) Καρατζογιάννης, Πανταζής (75΄Τσιφοπανόπουλος), Ματσιγκας, Αλεξόπουλος, Κουρσάρης (35΄λ.τ Φράγκος), Θεοδωρίδης, Παπανικολάου, Μαχμούτ, Σεραφίγγος Ε., Σεραφίγγος Ι. (70΄Καλύβας Σ.), Καλύβας.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Σακελαρόπουλος (64΄Μιχαλόπουλος), Ζαχαράκης, Κράνης (89΄Κράνης), Ζέρβας Ν. (82΄Βρέττας), Βασιλάρης.

Πηγή: Εθνική Ηχώ

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr