Πρωινή προπόνησης και ρεπό για τους κανονιέρηδες (Φωτο)

 

Με πρωινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο έπεσε η αυλαία της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας για την ΑΕΜ.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά τις απογευματινές ώρες στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, με τους παίκτες της ΑΕΜ να καταπίνουν αρκετά χιλιόμετρα παρά την αφόρητη ζεστή που επικρατεί εκείνες τις ώρες.

Η πρώτη εβδομάδα κύλησε με αερόβιος πρόγραμμα και ασκήσεις και με παιχνίδια με την μπάλα σε μικρούς χώρους, με τον τεχνικός της ομάδας Χρήστο Ζαρκαβέλη και τους συνεργάτες του να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από το πάθος και την διάθεση των ποδοσφαιριστών, επιβραβεύοντας τους με ρεπό για αύριο Κυριακή.

Καθημερινή είναι και οι παρουσία τόσο του πρόεδρου της ομάδας κ. Μπιλάλη και των συνεργατών του στο γήπεδο, τόσο κατά την ώρα της προπόνησης και όχι μόνο, ώστε τα θέματα που προκύπτον να λύνονται εν τη γένεση τους.

Σε αρκετή καλή κατάσταση θα μπορούσαμε να πούμε είναι τόσο το βοηθητικό αλλά και το κυρίως γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, και αυτό οφείλετε αποκλειστικά και μόνο στην δουλεία που καταβάλουν καθημερινά οι άνθρωποι της ομάδας του Μεσολογγίου.

Αναμονή υπάρχει στα μεταγραφικά θέμα της ομάδας, με τις συζητήσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που έχει ξανά φορέσει την φανέλα της ΑΕΜ κατά το παρελθόν και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Φωτογραφίες από την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας των κανονιέρηδων.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr