Με Αχελώο Αγγελοκάστρου αύριο στο Ενωσιακό η ΑΕΜ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας μπαίνει αύριο Σάββατο 16/9  το απόγευμα η ΑΕΜ που για την 1η αγωνιστική φιλοξενεί στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασιόπουλος» στις 17:00 την ομάδα του Αχελώου Αγγελοκάστρου.

Με χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στον τελικό της Τετάρτης για τον θεσμό του Super Cup, και τελειώματα για τους υπόλοιπους την Πέμπτη το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας του Μεσολογγίου για το αυριανό παιχνίδι.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή (αγώνας κυπέλλου με Ναυπακτιακό 120΄λεπτα), Τετάρτη (τελικός Super Cup με Νέο Αμφίλοχο) σε συνδυασμό με την προετοιμασία, είναι ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για τους παίκτες του Χρήστου Ζαρκαβέλη αυτή την χρονική περίοδο, κάτι που στο τελικό της Τετάρτη μετά το 60΄ ήταν οφθαλμοφανής.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Κέκελος, Γαλανόπουλος και Κουτρουμάνος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr