Γ΄ Εθνική | Η επίσημη μπάλα για τη σεζόν 2023-24

Την επίσημη μπάλα της σεζόν 2023-24 συμπεριέλαβε μέσα στην προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής η ΕΠΟ. Σύμφωνα με αυτή, η επίσημη μπάλα, θα είναι η «DERBYSTAR-United APS v21. Να σημειωθεί ότι με βάση τον ΚΑΠ, όποια γηπεδούχος ομάδα δεν έχει τον συγκεκριμένο τύπο μπάλας, μπορεί ακόμα να χάσει και το παιχνίδι στα χαρτιά. 

Πέρσι, είχαμε το φαινόμενο η γηπεδούχος ομάδα να διαθέτει άλλου είδους εφεδρικές μπάλες, ο διαιτητής να τις αγνοεί και να αργεί να επαναρχίσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η εξέδρα να εξανίσταται, νομίζοντας ότι ο διαιτητής ήθελε να ευνοήσει τη φιλοξενούμενη ομάδα με καθυστερήσεις.

Στην πραγματικότητα όμως, περίμενε να επαναρχίσει το παιχνίδι με τις συγκεκριμένου τύπου μπάλες. Ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται κοινός τύπος μπάλας και στη Γ΄ Εθνική, έχει να κάνει με την πρόθεση αναβάθμισης της διοργάνωσης, ώστε να πλησιάσει στα επαγγελματικά πρότυπα.

Επειδή η κάθε μπάλα έχει τις δικές της προδιαγραφές, είθισται στις μεγάλες διοργανώσεις, οι μπάλες να είναι ίδιες σε όλα τα παιχνίδια, διότι έτσι μόνο επιτυγχάνεται η αξιοπιστία και όχι το φαινόμενο που παρατηρείται στα τοπικά πρωταθλήματα όπου συχνά-πυκνά οι ποδοσφαιριστές διαμαρτύρονται ότι εκεί που έπαιξαν, τις μπάλες που τους έδωσαν, δεν τις είχαν συνηθίσει.

Πηγη | ilia.news

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr