Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη πρόκριση στην Κόρινθο για τα κορίτσια του MSL FC

 ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου - Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 0-4

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα το MSL FC νικώντας με 0-4 μέσα στο γήπεδο του Άσσου Κορινθίας την μαχητική ομάδα του ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου πήρε δίκαια την πρόκριση και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλου Ελλάδος γυναικών.

Το MSL FC θέλησε να πάρει από νωρίς τα «ηνία» του ματς και να πιέσει την ομάδα της Κορίνθου και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και ιδιαίτερα στο Β ' ημίχρονο που ανέβασε ακόμη πιο πολύ " στροφές" με το ανέβασμα σε απόδοση των νεαρών, Παπαϊωάννου, Σταυροπούλου, Χριστοπούλου, Βασιλείου, Παπαδογεωργου, Ντουραντωνη πού με τίς πιο έμπειρες, Πετσινη, Μοκκα και Βρανα-Τριανταφυλλου , Ροζάκη να έχουν σταθερή απόδοση καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, πήραν την πρόκριση και συνεχίζουν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Από την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας δεν αγωνίστηκαν, η πρώτη σκόρερ της ομάδας , Moraes De Souza , η βασική αμυντικός Αρβαλη πού αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού.

Το φιλμ τού αγώνα.

Στο 15' σέ καλοκτυπημενο κόρνερ της Χριστοπούλου η Μοκκα με κοντινή κεφαλιά αστοχεί.

Στο 21' η 13 χρονη Ντουραντωνη Δέσποινα πού για πρώτη φορά ξεκίνησε βασική,με ωραίο σουτ κάνει το 0-1 πετυχαίνοντας το πρώτο της επίσημο γκολ.

Στο 30' σουτ τής Παπαϊωάννου από ευνοϊκή θέση φεύγει άουτ.

Στο 35' ωραίο διαγώνιο σουτ τής Παπαδογεωργου αποκρούει με τα ακροδακτυλα η αντίπαλη τερματοφύλακας και στην συνέχεια δοκάρι και κόρνερ.

Στο 41' φάουλ της Χριστοπούλου ελάχιστα άουτ.

Στο 50' στην μοναδική επικίνδυνη φάση της γηπεδούχου ομάδας η Νταρλα με μακρινό φάουλ αιφνιδιάζει την Souza Grazi η μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Στο 53' παρ ολίγο να έχουμε το γκολ της δεκαετίας όταν σέ σέντρα σουτ τής Σταυροπούλου απέκρουσε η αντίπαλη τερματοφύλακας η μπάλα περνάει πάνω από την Μοκκα πού οριζοντιωνεται και με " τακουνακι" στέλνει την μπάλα στο δοκάρι!!?!

Στο 56' η νεαρή Ντουραντωνη σουτάρει η μπάλα κοντραρει σέ αμυντική και φεύγει ελάχιστα κόρνερ στερώντας στην παίκτρια του MSL FC το δεύτερο προσωπικό της γκολ.

Στο 57 σέ κόρνερ της Χριστοπούλου η Μοκκα από κοντά πιάνει ωραία κεφαλιά πού φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 60' σέντρα της Πετσινη, άψογο κοντρόλ της Μοκκα και σουτ και 0-2.

Στο 62' σε γύρισμα της Σταυροπούλου η Παπαϊωάννου με ωραίο σουτ ανεβάζει τον δείκτη τού σκορ σε 0-3.

Στο 70' σέ σέντρα της Παπαδογεωργου και σουτ τής Μοκκα αποκρούει η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Στο 81' ωραία ατομική ενέργεια της Τσιρογιάννη και σουτ στο κάθετο δοκάρι (το τρίτο για την ομάδα του MSL FC).

Στο 85' η Παπαδογεωργου με σουτ κάνει το τελικό 0-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80' η καπταιν της ομάδας, Μοκκα Μαρία και η τερματοφύλακας Souza Grazi , άλλαξαν αμοιβαία θέσεις και στο 87' η Βραζιλιάνα τερματοφύλακας παρ ολίγο να χρηστεί σκόρερ όταν το σουτ πού επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ.

MSL FC ( Γουλής Γιάννης): Souza Grazi, Βασιλείου, Χριστοπούλου (65' Τσιρογιάννη Θεοδώρα), Μοκκα, Βρανα-Τριανταφυλλου, Ροζάκη (80' Γουμενου Μαρία), Παπαδογεωργου, Πετσινη (75' Ντελή Νάσια), Ντουραντωνη (65' Πολύζου Πετρούλα), Παπαϊωάννου (80' Σιασταθη Κατερίνα), Σταυροπούλου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr