''Απόδραση'' από τη Δράμα με ισοπαλία 1-1 για το Μεσολόγγι 2008

Το Μεσολόγγι 2008  έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση μέσα στην Δράμα και πήρε την ισοπαλία 1-1 από τις Αμαζόνες στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Γουλή παρ ότι είχε βασικές απουσίες ,  είχε "ψυχή" και παίζοντας παθιασμένα και στα 90΄ κατάφερε να πάρει έναν  πολύτιμο βαθμό, εκτός έδρας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι οι Αμαζόνες Δράμας , που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου πέρασαν εύκολα απο το Ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» με νίκη 0-3.

Ιδανικά για τη γηπεδούχο ομάδα  ξεκίνησε το ματς, που μόλις στο 11΄άνοιξε το σκορ. Σε μια αντεπίθεση η  Κοσκερίδου σέντραρε αδράνεια στην άμυνα του Μεσολόγγι 2008 και η διεθνής Χατζηνικολάου με προβολή κάνει το 1-0 (οι φιλοξενούμενες διαμαρτυρήθηκαν διότι η σκόρερ της Δραμινής ομάδας χρησιμοποίησε το χέρι για να κοντρολάρει την μπάλα).

Στο 71 ΄ ύστερα από ωραία προσπάθεια και καταπληκτικό σούτ απο 35 μέτρα της 15χρονης Μαρκουτσά Δημ.το Μεσολόγγι 2008 θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Απο τις Αμαζόνες διακρίθηκαν οι Μήτκου, Παπαδοπούλου, Χατζηνικολάου και Φωτιάδου.

Απο το Μεσολόγγι 2008 όλες ήταν Καταπληκτικές και τα έδωαν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ο Ψωμόπουλος Δ. ,με βοηθούς τους Κουκούμη Αντ. και Καρασαββίδη Αναστ. (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΣ Αμαζόνες Δράμας (Φιλίππου Σ.)Κισούδη-Καλαιτζή, Καραπέτσα, Νεοφύτου (46΄Μπάμπαλη), Κατιρτσίδου (60΄Χριστοφυλλίδη), Κεραμυδά, Μήτκου, Κοσκερίδου(73΄Vasiliou) ,Φωτιάδου, Σωμάδη, Παπαδοπούλου, Χατζηνικολάου.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 (Γουλής Ι.) Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Γιαννακά, Μαρκουτσά Δ., Τζουμερκιώτη, Ευθυμίου, Αυγέρη, Βάτσικα (74΄Αναγνωστοπούλου Μ. λ.τραυμ. 88΄ Κάππα Ε., 90΄Βρανά –Τριανταφύλλου),Πούλιου Ρ., Βέρρα Κ., Καπνίση Μ.

Γιάννης Γουλής : «Είχαμε ψυχή»

Μετά τον αγώνα ο προπονητής του Μεσολόγγι 2008  δήλωσε :

«Είχαμε πολλές και σημαντικές ελλείψεις, αλλά τα κορίτσια  που τις αντικατέστησαν ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και σήμερα ήμασταν μια ομάδα με ψυχή. Σε τελική ανάλυση πήραμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι οι Αμαζόνες Δράμας».

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr