Ήττα για την ΑΕΚ Μεσολογγίου, στενεύουν τα περιθώρια παραμονής

 

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Μεσολογγίου στην Ολυμπιάδα Υμηττού.

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου πάλεψε στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού, ωστόσο τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής κατηγορίας γυναικών..

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας παρά τα πολλά προβλήματα προσπάθησε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο τελικά γνώρισε την ήττα!

Οι «κιτρινομαυρες» έχασαν κι άλλο πολύτιμο έδαφος στην υπόθεση παραμονή και τα περιθώρια αρχίσουν να στενεύουν, αφού παραμένουν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το μοναδικό γκολ πού έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 34' η Γεωργακοπούλου με μακρινό σουτ σε αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και παρά την προσπάθεια τής Παναγιωτοπούλου να αποσοβήσει το γκολ.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: (Γιαννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Brown A. (86' Σταυροπούλου) , Γεωργίου, Μοκκα, Γρομητσαρη, Mattila V., Βρανα -Τριανταφυλλου ( 63' Τζουμερκιωτη),Ζαχαράτου (.63' Πετσινη) Φιλανδριανου (80' Πρασσά) , Λαζανά, Ευθυμίου (86' Σταυριναδη).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr