ΠΝΟΗ: «Αναμένουμε την ολοκλήρωση του έργου πνοής»

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ συμμετείχε στην ετήσια «Γιορτή αθλητή» που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 2/3/2024, μια σπουδαία μέρα για τον κλασικό αθλητισμό καθώς ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος!

Της εκδήλωσης προηγήθηκε σύσκεψη της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα με τους προπονητές & εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να εκθέσουμε τα υλικοτεχνικά προβλήματα και την έλλειψη υποδομών που αντιμετωπίζουμε στην Ιερή μας πόλη, πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, του μεγαλύτερου νομού στην Ελλάδα, που παραμένει η μόνη πρωτεύουσα νομού χωρίς στάδιο στίβου.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες της νέας Δημοτικής αρχής για την ολοκλήρωση του ταρτάν. Στο βοηθητικό γήπεδο προπονούνται περισσότεροι από 200 αθλητές-τριες συλλόγων, υποψήφιοι Στρατιωτικών Σχολών-Σωμάτων Ασφαλείας-ΤΕΦΑΑ κ.α καθώς και ερασιτέχνες δρομείς. Είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει το έργο και να μη χαθεί άλλο πολύτιμος χρόνος.

Το βλέμμα μας στραμμένο μπροστά και με αίσθημα ευθύνης στους αθλητές/τριές μας που είναι το μέλλον αυτού του τόπου εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού και την ανίχνευση και ανάδειξη αθλητικών ταλέντων!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr