Νέα εποχή για το AHEPA CUP Beach Volleyball: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής!

Σε μια νέα εποχή μπαίνει η διοργάνωση -θεσμός για τη Ναύπακτο “AHEPA CUP Beach Volleyball tournament”. Αιτία είναι οι ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν στην παραλία της Βαριάς με τη σύμπραξη Δήμου Ναυπακτίας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Οι εγκαταστάσεις αυτές πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές για διοργάνωση αγώνων διεθνούς εμβέλειας και αποτελούν αναβάθμιση για τη διοργάνωση αλλά και γενικότερα σε ό,τι αφορά το ολυμπιακό άθλημα του beach volley για την περιοχή. 

Με δεδομένη την αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων το τοπικό τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”, δεν θα μπορούσε παρά να παραμείνει πιστό στο ετήσιο ραντεβού της με τη νεολαία και τον αθλητισμό. Έτσι διοργανώνει το “AHEPA CUP 2023 Beach volleyball tournament” από 21-23 Ιουλίου.

Η φετινή διοργάνωση γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην πόλη και είναι υπό την αιγίδα της  Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΤ, με την έγκριση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) και  αποτελεί συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου.

Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του τουρνουά, μπορεί κανείς να αναζητήσει στην στην προκήρυξή της διοργάνωσης, όπως έχει δημοσιευθεί στο http://ahepacup.blogspot.com

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται ηλεκτρονικά στο http://ahepacup.blogspot.com (αποστολή της αίτησης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στο τηλέφωνο 6972090641, μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 15.00

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr