ΕΠΣ Αιτ/νιας | Ανακοίνωση Επιτροπής Διαιτησίας

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η Επιτροπή Διαιτησίας (Ε.Δ.) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  απευθυνόμενη σε όλα τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία του Νομού μας, θα ήθελε να ενημερώσει ότι, κάθε Δευτέρα στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιούνται ενδελεχείς επιμορφώσεις –μαθήματα από καταξιωμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ε.Π.Ο προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών με κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μας αποστέλλει το αρμόδιο Τμήμα της ΚΕΔ/ΕΠΟ προς όλες τις Ε.Δ της Ελλάδος, έτσι ώστε κάθε Σαββατοκύριακο που διεξάγονται τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια να γίνονται από μέρους των Διαιτητών και Βοηθών της ΕΠΣ/ΑΙΤ/ΝΙΑΣ τα λιγότερα δυνατά λάθη προς όφελος του παιχνιδιού.

Η ΕΔ/ΕΠΣΑ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι, η ΚΕΔ/ΕΠΟ επιτρέπει στις ΕΔ/ΕΠΣ μία Δευτέρα κάθε μήνα να την έχει ελεύθερη από επιμόρφωση και  οι εκάστοτε Ε.Δ  να τις εκμεταλλευτούν ανάλογα με τις ανάγκες τους . Η ΕΔ/ΕΠΣΑ αποφάσισε αυτή την μία Δευτέρα κάθε μήνα να κάνει επιμόρφωση στα μέλη της σε αμφισβητούμενες φάσεις που έχουν γίνει σε τοπικά παιχνίδια του νομού μας , εφόσον φυσικά υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό –βίντεο. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας μας, με γνώμονα κάθε σαββατοκύριακο όπου διεξάγονται παιχνίδια να γίνονται τα λιγότερα δυνατά λάθη από μέρους των διαιτητών και βοηθών μας, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης των διαιτητών και βοηθών μας να μας αποστέλλεται  υλικό – Βίντεο των αγώνων σας προς ανάλυση στη σύγχρονη αίθουσα του Συνδέσμου μας.

Η αποστολή  θα σας παρακαλούσαμε να γίνει στο παρακάτω mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος  Κωνσταντίνου Γεώργιος

Ο Αναπληρωτής  Πρόεδρος Στυλιαρας Δημήτριος

Το Μελος  Κέκελος Παναγιώτης

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr