«Μάχη» στο Ενωσιακό για το τελευταίο εισιτήριο στους 4 του κυπέλλου

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Μεσολογγίου και την ΑΕ Μεσολογγίου σήμερα Τετάρτη 13/3 στις 15:00 στο Ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασιόπουλος» πέφτει η αυλαία της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Οι δυο ομάδες διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην ημιτελική φάση του θεσμού, καθώς περίπου πριν ένα μηνά στις 10/2 πραγματοποιηθήκαν οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Άρη Λεπενούς – Παναγρινιακό 0-3, ΑΕ Αγίου Δημητρίου – Ατρόμητος Αντιρρίου 1-0 και ΑΟ Ρηγανά – Απόλλων Δοκιμίου 0-1.

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση με βάση και την κλήρωση που έχει πραγματοποιηθεί θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Παναγρινιακού, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλων Δοκιμίου και την ΑΕ Αγίου Δημητρίου.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα δυνατό παιχνίδι, με φαβορί την ομάδα της ΑΕΜ που αγωνίζεται και μια κατηγορία παραπάνω από τον Αστέρα Μεσολογγίου, κάτι που όμως θα πρέπει να αποτυπωθεί και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς όπως έχει δείξει φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο η νεανική ομάδα του Αστέρα κάθε άλλο παρά εύκολο αντίπαλο μπορείς να τον πεις, ενώ και το κύπελλο είναι κατά κόρον και ο θεσμός όπου γίνονται οι περισσότερες εκπλήξεις.

Ο γηπεδούχος Αστέρας έφτασε στην προημιτελική φάση αποκλείοντας τον Αστέρα Καμαρούλας με 2-0, και η ΑΕ Μεσολογγίου τον ΑΟ Ζευγαρακίου με 0-2. Αμφότερες δεν έδωσαν παιχνίδι για την 2η φάση του θεσμού, φτάνοντας στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Σαφαρίκας, Βλαχοδήμος και Ζαχαράτος, με νοσηλεύτρια την κ.α Καπνίση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr