Αστέρας Μεσολογγίου | Με στόχο το σερί νικών υποδέχεται το Κεραυνό Γαβαλού

Έτοιμος δηλώνουν όλοι στον Αστέρα Μεσολογγίου να υποδεχτούν τον Κεραυνό Γαβαλούς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, στις 3:30 μ.μ. στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.

Έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα μας στοχεύει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στο νεοφώτιστο της Κατηγορίας, Κεραυνό Γαβαλούς. Ο προπονητής μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα, βλέποντας με ικανοποίηση να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να τίθενται στη διάθεση τους οι  Σιαμήτρος Β. και Ε. Νασσόπουλος. Από την άλλη πλευρά όμως, θα λείψουν από την αυριανή αναμέτρηση οι Κοσμάς, Γαντζούδης -που τραυματίστηκε στη τελευταία προπόνηση- και  Γεωργούσης (τραυματίας από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ).

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα είναι οι:

Η αυριανή αντίπαλός μας, η ομάδα της Γαβαλούς, παρότι νεοφώτιστη στη Κατηγορία, δείχνει να διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει μία νίκη και μία ήττα. Από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Π. Κούτσιας.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Ζύγας, Ζαχαράτος και Παναγιωτόπουλος.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρόν και στην αυριανή αναμέτρηση, στηρίζοντας τη προσπάθεια των παικτών και του προπονητή, για ένα θετικό αποτέλεσμα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr