Αστέρας Μεσολογγίου – Τρίκαρδος Κατοχής σήμερα Σάββατο στο Ενωσιακό

Έτοιμος  στην επιστροφή του στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος” είναι ο Αστέρας Μεσολογγίου που υποδέχεται τον Τρίκαρδο Κατοχής για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3:00 μ.μ., το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, και καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μας.

Ο προπονητής μας είδε με χαρά να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες στη τελευταία προπόνησης της εβδομάδας και να δηλώνουν παρόντες αύριο στον αγώνα. Μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Μπαρμπαρούσης, ενώ στη διάθεση του προπονητή θα είναι και ο Π. Τάσσος, που ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας και συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις. Μετά από ένα σερί δύο νικών, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να διευρύνει το σερί της.

Από την άλλη πλευρά, ο Τρίκαρδος Κατοχής παρόλο που πραγματοποίησε κακό Α’ γύρο, με τις χειμερινές μεταγραφές ενισχύθηκε και παρουσιάζει πολύ καλύτερη εικόνα ως ομάδα και με θετικά αποτελέσματα απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παραμένει πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και σίγουρα θα δυσκολέψει αρκετά τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκιάφης, Κόκμοτος και Ντρέλιας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr