Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν Αστέρας Μεσολογγίου και Τρίκαρδος Κατοχής (vid)

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν οι Αστέρας Μεσολογγίου και Τρίκαρδος Κατοχής για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2023-24 της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας , με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος 1-1.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, παρουσία πολλών φίλων και των δύο ομάδων. Η επιστροφή της ομάδας μας στο Μεσολόγγι, μετά από πολύ καιρό, προσέλκυσε αρκετούς φίλους του Συλλόγου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης και παρακολούθησαν τον χθεσινό αγώνα. Η Διοίκηση τους ευχαριστεί πολύ για την ανταπόκρισή τους και ευελπιστούμε να τους έχουμε και στους επόμενους αγώνες κοντά μας.

Η ομάδα μας χθες παρουσίασε δύο πρόσωπα. Το καλό της στο Α’ ημίχρονο και το κακό της στο Β’ ημίχρονο. Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως μέτριο, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η ομάδα μας έλεγχε μεν το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή σε γκολ, απέναντι στην ομάδα της Κατοχής, που δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την εστία του Κοκώρη και ευτύχησε στη μία και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στον αγώνα, να σκοράρει και να πάρει το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας.

Στο Α’ ημίχρονο, ο Αστέρας Μεσολογγίου από τα πρώτα λεπτά ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, Έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ και στο διάστημα αυτό ο Τρίκαρδος Κατοχής περισσότερο φύλαγε τα νώτα του παρά να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία για να σκοράρει.

17΄Τεράσια ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου να προηγηθεί το σκορ, όταν σε λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων από δεξιά, ο Φράγκος έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στη περιοχή από αριστερά και έβγαλε παράλληλη σέντρα-πάσα στον αμαρκάριστο Ντελλή, που με εξουδετερωμένο τον Καρατζογιάννη και μόνος απέναντι στο κενό τέρμα, έκανε κακό κοντρόλ, με τη μπάλα να φεύγει πλάγια και να τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί του Τρίκαρδου, απομακρύνοντας τον κίνδυνο σε πλάγιο άουτ.

28′ Νέα καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, όταν σε προσπάθεια του Μπελλάλη απο αριστερά, έβγαλε ωραία διαγώνια μπαλιά μες τη περιοχή στον Σιαμήτρο Β., απέναντι από τον Καρατζογιάννη πλάσαρε, με τον τερματοφύλακα της Κατοχής να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

30΄ Μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Σιαμήτρο Β., ο οποίος παίζοντας το ένα δύο με τον Κοσμά από δεξιά, μπήκε στη περιοχή, απέναντι από τον Καρατζογιαννη, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα της Κατοχής με διπλή προσπάθεια να αποσοβεί τον κίνδυνο, μπλοκάροντας τη μπάλα.

Στο Β’ ημίχρονο, αν και με το καλημέρα ο Αστέρας Μεσολογγίου προηγήθηκε στο σκορ από λάθος-“δώρο” του τερματοφύλακα Καρατζογιάννη της Κατοχής, εν τούτοις το γκολ αυτό λειτούργησε ως υπνωτικό στους παίκτες μας , που παραδόξως έριξαν στροφές στον αγώνα, παρουσιάστηκαν υποτονικοί και έδωσαν το δικαίωμα και την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν τις γραμμές τους και στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν, αν και ξεκινάει από εμφανέστατη θέση οφσάιντ το γκολ της Κατοχής, να ισοφαρίσουν. Δυστυχώς, στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα, η ομάδα μας χωρίς επιθετική τάση, ασύνδετη και άχρωμη δεν κατάφερε να απειλήσει τον Τρίκαρδο, παραχωρώντας την πρώτη της εντός έδρας ισοπαλία για το πρωτάθλημα.

46′ ΓΚΟΛ και 1-0 με σκόρερ τον Κοσμά για τον Αστέρα Μεσολογγίου. Η φάση ξεκίνησε έξω από τη περιοχή ης Κατοχής, ο Ντελλής επιχείρησε σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό του Τρίκαρδου, με πορεία προς τη πλάγια γραμμή της περιοχής του Καρατζογιάννη. Ο τερματοφύλακας της Κατοχής στη προσπάθειά του να προλάβει τη μπάλα πριν βγει κόρνερ, έσπρωξε τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου αλλά στα πόδια του Κοσμά, που απροσδόκητα μόνος απέναντι στην εστία πλάσαρε εύστοχα για το 1-0!

65′ ΓΚΟΛ για τον Τρίκαρδο Κατοχής με σκόρερ τον Μεταξούλη για το 1-1. Η προσπάθεια ξεκίνησε από το κέντρο, σε μπαλιά του Γκαζούκα ,πλάγια δεξιά, ο Σεραφίγγος  σε εμφανή θέση οφσάιντ, τουλάχιστον δύο μέτρα από τον τελευταίο αμυντικό του Αστέρα Μεσολογγίου, έβγαλε πάσα στον σκόρερ, που μόνος απέναντι στον Κοκώρη, με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Μόνο για τη φάση της ισοφάρισης ελέγχεται η διαιτησία των κ.κ. Γκιάφη, Κόκμοτου και Ντρέλια, καθώς είναι εμφανέστατα σε θέση οφσάιντ ο Σεραφίγγος.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κοκώρης, Παπασπύρος, Σιαμήτρος Γ. (67′ Μαυραγάνης), Τάσσος, Γερετσιάν, Ρουπάκης, Σιαμήτρος Β. (76′ Νασόπουλος), Φράγκος, Ντελλής, Κοσμάς και Μπελλάλης (85′ Γιαννόπουλος)

Στον πάγκο ήταν οι : Χριστοδουλάτος, Καπάι, Βασιλείου, Γεωργούσης Κασσαβέτης και Σέβα

Τρίκαρδος Κατοχής: Καρατζογιάννης, Καλέντζος, Ντορίζας, Κούσουλας, Παλιάτσας, Ρόμπολας, Κοντοπάνος, Αθανασόπουλος, Σεραφίγγος, Μεταξούλης και Γκαζούκας

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

(Η φάση του γκολ της ισοφάρισης του Τρίκαρδου Κατοχής είναι στο 1:30:44 του βίντεο από την σελίδα “Πάμε γήπεδο” )

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr