Ήττα για τον Ιναχο Βαλτου στο Καινούριο από τη Δόξα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες και δύο αναβολές, διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι το ματς της 1ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με την Δόξα στο Καινούριο, στο οποίο η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-0.

Μόλις στο 6ο λεπτό, o Τζωρτζόπουλος άνοιξε το σκορ για το 1-0 των γηπεδούχων. Στο 13ο λεπτό, αναγκαστική αλλαγή με τον Γιώργο Αυγέρη να παίρνει τη θέση του Θέμη Αυγέρη. Η ομάδα μας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά χωρίς να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία. Ίσα ίσα έμεινε και με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Γιώργου Αυγέρη στο 40ο λεπτό έπειτα από σύρραξη που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τον Γιώργο Αυγέρη να απωθεί τον αντίπαλο προπονητή με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλει.

Η όλη ένταση ξεκίνησε από σπρώξιμο με δύναμη αντίπαλου ποδοσφαιριστή πάνω στον Βελέντζα στην γραμμή του πλαγίου, μια κίνηση που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στον ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος από τύχη δε χτύπησε στα κάγκελα που είναι ακριβώς δίπλα από την πλάγια γραμμή. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο Ίναχος θα μπορούσε να έχει βρει την ισοφάριση με τις ευκαιρίες των Καρακασίδη (σουτ) και Χρήστου Αυγέρη (φάουλ). Ωστόσο οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με γκολ του Καγιάντζα στο 82ο λεπτό, διαμορφώνοντας το 2-0.

Δυστυχώς η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε για ακόμα ένα ματς από τους τραυματισμούς αλλά και τις πολλές ιώσεις, με τα προβλήματα να παραμένουν, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται. Την Κυριακή ακολουθεί ο εξ' αναβολής αγώνες της 6ης αγωνιστικής με τον Ιδομενέα στον Εμπεσσό.

Ευχαριστούμε την Δόξα για τη φιλοξενία, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία!!

Οι δύο ενδεκάδες :

Δόξα Καινουρίου : Τζωρτζόπουλος

Σοροβός, Ασημάκης, Κωνσταντίνου, Καγιάντζας, Κορδάτος Α. (74' Βασιλείου), Μπλέτσας, Πλαστήρας (34' Αυγέρης Α.), Καραθάνος, Τσόλκας (85' Μπόκας), Τζωρτζόπουλος, Ροδίτης (85' Τασιολάμπρος)

ΑΟ Ίναχος Βάλτου: Δ. Χήρας

Σουφλάκης, Αντωνόπουλος, Βελέντζας, Αυγέρης Θ. (13' Αυγέρης Γ.), Κορδάτος, Μπισμπίκης, Μπούρος, Ντούβαλης, Καπετανάκης, Αυγέρης Χρ. , Καρακασίδης

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr