Αστέρας Μεσολογγίου | Ο «δικός μας» Αουρέλιο Σέφα στην Εθνική Ελλάδος Προπαίδων Κ15!

Μία ακόμη σημαντική στιγμή στη καριέρα του δέχθηκε ο “δικός μας” ποδοσφαιριστής Αουρέλιο Σέφα, καθώς κλήθηκε ως ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. πια, από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Προπαίδων Κ15 κ. Άγγελο Χατζόπουλο στις προπονήσεις για την προεπιλογή παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας Εθνικής Ελλάδος Προπαίδων Κ15.

Κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία μας και από το καλοκαίρι να αγωνίζεται στη Κ15 ΠΑΟΚ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, με αποτέλεσμα να κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος Προπαίδων Κ15!

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου καθώς και οι προπονητές της Ακαδημίας μας αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια για τη πορεία του μέχρι σήμερα και ευχόμαστε ολόψυχα στον Αουρέλιο καλή επιτυχία και να τον δούμε να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr