Α2 Ανδρών: Ξεκίνημα με πέντε ανανεώσεις για το Ψυχικό

Το Ψυχικό αναμένεται να συνεχίσει να είναι δυνατό και τη νέα αγωνιστική σεζόν , και έτσι έφτασε στην ανανέωση με πέντε παίκτες από τον βασικό του κορμό, αναμένοντας το τι μέλλει γενέσθαι με άλλους τόσους.

Έτσι, στην ΑΕΨ, στην οποία παραμένει για 20η χρονιά ο Γιώργος Ρεμεντέλας,  θα συνεχίσει για 9η σεζόν στο σύνολο ο αρχηγός της Νικόλας Παπανικολάου (2,09 - 37 ετών), ο οποίος μετράει 201 εμφανίσεις με την ομάδα, για δεύτερη σεζόν ο Γιώργος Κουκάς (1,79 - 37 ετών), ο Γιάννης Αθανασούλας (2,02 - 35 ετών), αλλά και οι Χάρης Αναγωνστόπουλος (1,92 - 21 ετών) και Αλέξανδρος Γιαννόπουλος (1,90 - 18 ετών).

Συζητήσεις γίνονται με τους Χρήστο Ιορδάνου, Φώτη Μαλέλη, Κώστα Κουφόπουλο και Χρήστο Μαρίνο ,με την περίπτωση 23χρονου φόργουορντ, Χρήστου Ιορδάνου να είναι ιδιαίτερη, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην καριέρα του. Δύσκολη περίπτωση φαίνεται να είναι η ανανέωση με τον Μανώλη Ματαλιωτάκη (2,02 - 28 ετών), ενώ όπως σας έχει αναφέρει το basketa.gr δεν θα συνεχίσει ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Θυμίζουμε ότι το Ψυχικό είχε κερδίσει αγωνιστικά την άνοδο του στην Basket League αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο να ετοιμάσει φάκελο αδειοδότησης και έτσι συνεχίζει στην Α2 Ανδρών.

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr