Elite League | Με καλή ψυχολογία ΑΟ Αγρινίου και Ψυχικό

Το Αγρίνιο υποδέχεται το Ψυχικό την Τετάρτη στις 17:00 για την 18η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στον αγώνα με την ψυχολογία στα ύψη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα και από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι πήραν βαθιά ανάσα με τη νίκη τους επί του Χαρίλαου Τρικούπη στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά θέλουν συνέχεια για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. «Έχουμε αφήσει πίσω τη νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη και έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με το Ψυχικό.
Απέναντί μας θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και αυτό το γεγονός κάνει δύσκολη την αποστολή μας. Εμείς παίζουμε για ένα ακόμα παιχνίδι στο “σπίτι” μας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να φτάσουμε σε μία ακόμα σημαντική νίκη. Το περασμένο Σάββατο ο κόσμος ήταν ο 6ος παίκτης της ομάδας μας και ελπίζω να συμβεί το ίδιο στον αγώνα της Τετάρτης, γιατί οι φίλαθλοι μας δίνουν την ώθηση που χρειαζόμαστε, για να φτάσουμε στα θετικά αποτελέσματα», τόνισε ο 19χρονοςγκαρντ του Αγρινίου, Νάσος Μπαζίνας.

Στον αντίποδα, το Ψυχικό έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και θέλει να βελτιώσει κι άλλο την βαθμολογική του θέση. «Παίζουμε ένα δύσκολο ματς σε μια πολύ δυνατή έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που μας νίκησε στον πρώτο γύρο στο γήπεδο μας. Ήταν μια κακή ήττα που μας πλήγωσε και θέλουμε τώρα να διορθώσουμε το λάθος του πρώτου γύρου με νίκη μέσα στο Αγρίνιο», σημείωσε ο Φώτης Μαλέλης. «Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά αλλά για να πετύχουμε το στόχο μας στο ματς της Τετάρτης θα πρέπει να αγωνιστούμε με σωστή νοοτροπία και να μην επαναλάβουμε λάθη που κάναμε στα δυο τελευταία ματς. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσήλωση στο πλάνο που θα σχεδιάσουν οι προπονητές μας και κυρίως να παρουσιαστούμε δυναμικοί στην άμυνα, να μην τους επιτρέψουμε να βρουν ελεύθερα σουτ και ευκολά καλάθια», συνέχισε ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ και κατέληξε: «Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Υπάρχει σίγουρα κόπωση όμως η ομάδα μας διαθέτει έναν κορμό παικτών που πέρσι αγωνιζόμασταν ανά τρεις μέρες για περίπου δύο μήνες και το διαχειριστήκαμε με μεγάλη επιτυχία».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr