Elite League | Πήρε Αριστοτέλη Ζαραιδώνη η Μεγαρίδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

The Terminator is on board!

Ο Aristotelis Zaraidonis με την φλόγα στο στήθος!

Ο 25χρονος ύψους 1,98 guard έχει πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σταθερά στο πρωτάθλημα της Elite League. Αποκορύφωμα η περσινή άνοδος με τον Τρίτωνα στη Basket League στην οποία ήταν καθοριστικός παράγων για την ομάδα του!

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΣΕΛ και σε ηλικία 16 ετών έπαιξε στο ανδρικό τμήμα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Ακολούθησε η πορεία στα εθνικά πρωταθλήματα φορώντας τις φανέλες του ΚΑΟ Μελισσίων, του Σπόρτιγκ, της Ηλιούπολης, του Αμύντα, του Δούκα και του Ηλυσιακού, ενώ τη σεζόν 2020-21 έπαιξε για τη Δάφνη Δαφνίου στο επίπεδο της Elite League. Επόμενη σεζόν στο Παγκράτι, επίσης στην Elite League και πέρσι όπως είπαμε πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League φορώντας την φανέλα του Τρίτωνα με 3,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ 1,1 ασίστ και 0,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Καλωσορίζουμε τον Τέλη στη «φλόγα», του ευχόμαστε υγεία και να ξεσηκώσει την NEM BC Arena με τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του.

Telis follows the,

what about you?

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr