Elite League | Πήρε και Περικλή Μπαζίνα ο Πανερυθραϊκός

Τρίτη μεταγραφή με τον 22χρονο «άσο»

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Περικλή Μπαζίνα, ο οποίος γίνεται κάτοικος του Κλειστού «Στέλιος Καλαϊτζής» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας την ομάδα μας στην νέα Elite League.

Ο 22χρονος αθλητής (2-3, 1.98) αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του συλλόγου μας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον νεανικό κορμό του ανδρικού τμήματος, που βασίζεται εκ νέου στο αναπτυξιακό πλάνο του Πανερυθραϊκού. Ο Περικλής αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον ΑΟ Αγρινίου, σημειώνοντας την περασμένη σεζόν στην Elite League κατά μέσο όρο 6.7 πόντους με 2.1 ριμπάουντ σε 17:11 λεπτά συμμετοχής.

Ο νέος παίκτης του Πανερυθραϊκού, επίσης, υπήρξε προηγουμένως για έξι χρόνια (2015-2021) παίκτης του Απόλλωνα Πατρών, στον οποίο ξεκίνησε και τα πρώτα του μπασκετικά «βήματα», κατακτώντας μάλιστα μαζί του τον τίτλο της Α2 την περίοδο 2020-2021. Παράλληλα, έχει διατελέσει ως μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Πανερυθραϊκού, ο Περικλής Μπαζίνας ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανερυθραϊκό, μια ομάδα που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη και θέτει υψηλούς στόχους, αποτελώντας πρωτίστως ένα υγιές σωματείο που βοηθά τους νεαρούς αθλητές. Εύχομαι οι στόχοι μας να παραμείνουν υψηλοί και να φτάσουμε μαζί στα πιο μεγάλα μας όνειρα. Ιδιαίτερη σημασία για την επιλογή μου είχε το πλάνο του συλλόγου. Το να επενδύεις σε νέους παίκτες είναι μεγάλη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν στον Πανερυθραϊκό οι νεαροί αθλητές αποτελούν τη βάση της ομάδας. Ο κόουτς Χουχουλής δίνει επίσης όλη του την προσοχή σε αυτό το κομμάτι, αναδεικνύοντας κάθε χρόνο παίκτες και ελπίζω την νέα σεζόν να είμαι ένας από αυτούς, βγάζοντας το ταλέντο μου και πετυχαίνοντας μαζί με την ομάδα το κάτι παραπάνω.

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ καλωσορίζει τον Περικλή στη μεγάλη οικογένειά του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr