Ανακοίνωσε Ανδρέα Τσουμάνη ο Χαρίλαος Τρικούπης

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλωσορίζουμε στη πόλη μας τον Ανδρέα Τσουμάνη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο Ανδρέας είναι γεννημένος στις 15 Ιουλίου του 2001, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται ως power forward.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αποτελώντας βασικό μέλος σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα ενώ αγωνίστηκε και με την αναπτυξιακή ομάδα στην Elire League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ελευθερούπολη τη σεζόν 2020-2021 και τη σεζόν 2022-2023, ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί στην Ισπανία με τη φανέλα της Σαγράδο Κορασόν. Τέλος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα παίδων και εφήβων.

Ο Ανδρέας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ επίσημα μέλος της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου. Από την πρώτη συζήτηση που είχα με τον coach Μούτσιο κατάλαβα πιο είναι το πλάνο της ομάδας και ήταν μια εύκολη απόφαση να πω το ναι. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την χρόνια , να έχουμε πάνω από όλα υγεία και περιμένω τον κόσμο την νέα σεζόν να δώσει δυναμικό παρών όπως πάντα."

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr