Αναζητώντας και πάλι τη νίκη Ψυχικό και Χαρίλαος Τρικούπης

Το Ψυχικό αναμετράται με τον Χαρίλαο Τρικούπη την Τετάρτη στις 17:00 για την 10η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, το οποίο μεταδίδει και όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Oι φιλοξενούμενοι θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί τριών ηττών τους.

«Η “διαβολοβδομαδα” συνεχίζεται για εμάς με ένα παιχνίδι εκτός έδρας με το Ψυχικό, το οποίο είναι μια παραδοσιακή δύναμη του πρωταθλήματος παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος. Το πολλά  προβλήματα των τραυματισμών που έχουμε δεν έχουν λυθεί αλλά έχουμε δώσει μια υπόσχεση να παίζουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ως ομάδα και αυτό θα κάνουμε και τη Τετάρτη», ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Μούτσιου, Βαγγέλης Μυλωνάς.

Το Ψυχικό θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη του.

«Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια το Σάββατο στο ματς με τον Μίλωνα και χάσαμε στις λεπτομέρειες, με ένα καλάθι στο τέλος. Για εμάς πλέον όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά. Με τον Χαρίλαο Τρικούπη πρέπει να βγάλουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Στις λίγες μέρες που μεσολάβησαν δουλέψαμε στην προπόνηση αλλά και στο βίντεο για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι την Τετάρτη και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σε κάθε ματς κοιτάμε την δική μας ομάδα και το τι μπορούμε εμείς να κάνουμε. Δεν κοιτάμε αν ο αντίπαλος είναι πρώτος ή τελευταίος, ούτε βέβαια στεκόμαστε στις σοβαρές απώλειες που έχουμε», σημείωσε ο 18χρονος σέντερ, Αλέξης Καμπερίδης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr