''Βράζουν'' στον Χαρίλαο Τρικούπη για διαιτητές και κομισάριο

Έξαλλοι οι άνθρωποι της ομάδας του Μεσολογγίου με τους τρεις διαιτητές Μπακάλη, Λόρτο και Παπαγερίδη, καθώς και με το κομισάριο Δημόπουλο της προχθεσινής αναμέτρησης κόντρα στο Μίλωνα για τη 19η αγωνιστική της Elite League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aitosports.gr ήδη έχει ετοιμαστεί επίμαχο βίντεο με τις φάσεις όπου αδικήθηκε η ομάδα (και είναι πάρα πολλές), η οποία θα συνοδεύεται με επιστολή διαμαρτυρίας και θα αποσταλεί σήμερα στα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ ζητώντας τη παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών και του κομισάριου.

Όσον αφορά τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα υπάρχει η αισιοδοξία στο Χαρίλαο Τρικούπη ότι θα ανατραπούν στον αθλητικό δικαστή μιας και τα περισσότερα δεν συνέβησαν ποτέ.

Στα αγωνιστικά, σήμερα ξεκινάει η μίνι προετοιμασία για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στο Κόροιβο Αμαλιάδας, με τον κόουτς της ομάδας Ηλία Μούτσιο να περιμένει να δει τη κατάσταση του Αλέξανδρου Σταματογιάννη ο οποίος υπέστη ένα διάστρεμμα στον αγώνα κόντρα στο Μίλωνα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr