Αλέξανδρος Σταματογιάννης: «Χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη»

Ο Χαρίλαος Τρικούπης τίθεται αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο το Σάββατο στις 17:00 για την 27η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι μετά από τρεις σερί ήττες έχουν ανάγκη τη νίκη στην προσπάθεια να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό.

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη. Αντιμετωπίζουμε το Πανιώνιο που είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίχτες και καλό προπονητικό επιτελείο και δίκαια βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παίζουμε εντός έδρας και οφείλουμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στο κόσμο μας να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη», τόνισε ο 26χρονος σέντερ του Χαρίλαου Τρικούπη, Αλέξανδρος Σταματογιάννης.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη επί του Μίλωνα στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή.

«Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στον αγώνα με τον Μίλωνα, κατακτήσαμε τη νίκη μετά από καλή εμφάνιση αλλά θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη αξία σε αυτό το αποτέλεσμα. Κι αυτό θα γίνει αν έχουμε ανάλογη απόδοση στο Μεσολόγγι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα την οποία σεβόμαστε, όπως είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης», ανέφερε ο 20χρονος γκαρντ του Πανιωνίου, Μάνος Βαφειάδης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr