Τον χάλκινο πρωταθλητή άρσης βαρών σε πάγκο ΑμεΑ Σπύρο Λαχανά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος

Τον πρωταθλητή άρσης βαρών σε πάγκο ΑμεΑ Σπύρο Λαχανά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στο γραφείο του στο Δημαρχείο σήμερα Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024.

Ο Σπύρος Λαχανάς διαγωνίσθηκε το περασμένο Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο ΑμεΑ 2024 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκης κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια: ένα στην κατηγορία 64-72 κιλά και ένα ως η καλύτερη επίδοση.

Ο Σπύρος Λαχανάς αγωνίζεται εδώ και χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο στην άρση βαρών σε πάγκο με τον Σύλλογο «Άκμων Ιωαννίνων» και έχει κατακτήσει άλλα τέσσερα ασημένια μετάλλια, έχοντας ως προπονητή τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Εθνικής Ελλάδας αρτιμελών και ΑμεΑ Χρήστο Τριφύλλη.

Δήλωση Δημάρχου κ. Διαμαντόπουλου:

«Ο Σπύρος μας έκανε για άλλη μια φορά όλους να νιώθουμε υπερηφάνεια. Η προσήλωσή του στον αθλητισμό και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο, αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Θέλω να τον συγχαρώ για άλλη μια φορά για την κορυφαία επίδοσή του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και να του ευχηθώ ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα είναι συμπαραστάτης του σε ό,τι χρειαστεί για να φέρει κι άλλα μετάλλια στην πόλη μας»!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr