Τίτλοι τέλους για το ανδρικό τμήμα του Χαρίλαου Τρικούπη..

Τίτλοι τέλους απ ότι φαίνεται σύμφωνα και με τις τελευταίες εξέλιξης τουλάχιστον για την φετινή χρονιά και την συμμετοχή της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη σε κάποια Εθνική Κατηγορία.

Όπως όλοι γνωρίζεται με ανακοίνωση την οποία είχε βγάλει ο σύλλογος μετά την Γενική Συνέλευση καλούσε όσους θέλουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να συνεισφέρουν οικονομικά, με όρεξη και διάθεση, ώστε να δημιουργηθεί ένας πυρήνας ανθρώπων από τον οποίον θα προέκυπτε και η νέα διοίκηση έπεσε στο κενό.

Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και η απόσυρση απ ότι μάθαμε της πρότασης του Λέων Μεσολογγίου για την δημιουργία μιας ομάδας με στόχο την συμμετοχή της στη National League 2 (Γ΄Εθνικη) με νεαρούς παίκτες από το Μεσολόγγι την ευρύτερη περιοχή, και την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών.

Όλα αυτά όπως είναι λογικό και με βάση τα όσα ακούστηκαν και στην γενική συνέλευση οδηγούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη μη κάθοδο της ομάδας για την σεζόν 2024-2025 σε κάποιο πρωτάθλημα.

Μακάρι έστω και την τελευταία στιγμή καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τις ημερομηνίες συμμετοχής στα εν λόγω πρωταθλήματα από την ΕΟΚ, να βρεθεί μια λύση ώστε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη που τα τελευταία χρονιά μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές να μπορέσει να κρατηθεί ενεργή και ζωντανή.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr