ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Συμμετοχή και διακρίσεις στους αγώνες στίβου ¨ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2024¨

Σάββατο 01/06/2024, διεξήχθησαν στο ΔΑΚ ΑΙΓΙΟΥ, αγώνες Στίβου όλων των κατηγοριών με την επωνυμία ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2024. Οι αγώνες αυτοί γίνονται κάθε χρόνο από τον αθλητικό σύλλογο Αθηνόδωρος Αιγιεύς σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγίου και τον ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου . Πρόκειται πλέον για μια άρτια Στιβική διοργάνωση με μεγάλη αξία και κύρος και με συμμετοχές αθλητών -τριών από πολλά σωματεία της Ελλάδος . Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι φέτος συμμετείχαν 510 αθλητές- τριες από 65 σωματεία της χώρας.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, πιστός στην καταστατική του αρχή για πρόοδο και άνοδο του αγωνιστικού αθλητισμού στην πόλη μας και συμμετέχοντας κυρίως στους αγώνες της Ομοσπονδίας ( ΣΕΓΑΣ) , εκπροσώπησε τον Στίβο της Πόλης μας με τρείς αθλητές-τριες. Οι ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΨΥΧΡΑΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και ΒΕΛΤΣΙΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ αγωνιστήκαν με σκοπό την βελτίωση των επιδόσεων τους, την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και το καλύτερο φορμάρισμα εν όψει των επόμενων επίσημων αγώνων και Πανελληνίων Πρωταθλημάτων ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Η Βελτσίστα Βασιλική(2009) , έτρεξε --για πρώτη φορά εφέτος -- 80 Μ. στην κατηγορία Κ 16 . Κατετάγη όγδοη (8), επί συνόλου τριάντα αθλητριών , κάνοντας 10.95 sec. και βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ. Συνέχισε την ανοδική της πορεία μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Διασυλλογικό Κ16( Πάτρα), την πρώτη θέση στο Σχολικό Γυμνασίων Αιτωλ/νιας ( Αγρίνιο ) στα 150 Μ. αλλά και την υψηλή βαθμολογία που κατέκτησε στο ΕΞΑΘΛΟ Κ 16 ( Πάτρα)

Ο Μπαλαμπάνης Θωμάς (2010) και αυτός στην πρώτη του κούρσα στα 80 Μ. κατηγορίας Κ 16, κατετάγη τέταρτος (4 ) με χρόνο 10.29 sec. , συντρίβοντας το περσινό ατομικό του ρεκόρ .Καλή αγωνιστική εικόνα για ένα πολύ νέο αθλητή και συνέχεια της Δεύτερης θέσης και Αργυρού μεταλλίου που κατέκτησε τόσο στο Διασυλλογικό   Κ16 ( Πάτρα ) όσο και στο σχολικό Γυμνασίων Αιτωλ/νίας( Αγρίνιο ) στα 150 Μ.

Ο Ψυχράμης Σπύρος (2008) αν και αθλητής της Κ 18 , αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία Ανδρών και έκανε 100 Μ. Στην πρώτη του κούρσα υγιής     (είχε σχεδόν δίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού) και σχετικά ..προετοιμασμένος έκανε 12.80 sec., δείχνοντας ότι βρίσκει σιγά σιγά τα αθλητικά του πατήματα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές – τριες μας, κυρίως για την συμμετοχή τους, αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση και θέληση για βελτίωση. Επίσης ευχόμαστε ανάλογη διάθεση και συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν .

Κάθε χρόνο ο Στίβος του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ προσπαθεί και καταφέρνει αρκετά πράγματα πού συντελούν τόσο στην αγωνιστική βελτίωση αλλά και άνοδο του Στίβου γενικότερα στην Πόλη μας. Με την βοήθεια και εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Μεσολογγίου θα εξακολουθούμε να το κάνουμε και στο μέλλον.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr